De behandeling duurt ongeveer een uur en vindt plaats op een traditionele Japanse futon (matras) die op de grond ligt. Het is ook mogelijk een behandeling van 1,5 uur te boeken. U wordt behandeld met de kleding aan. Daarom is het prettig om makkelijk zittende kleding aan te hebben of mee te nemen. Verder is het verstandig om voor de behandeling niet te veel te eten en jezelf na de behandeling wat rust te gunnen.Bij de eerste behandeling wordt iets meer tijd genomen voor een vraaggesprek voor het vormen van een beeld van de achtergrond en de aard ven de klacht waarvoor je komt.

De meeste verzekeraars vergoeden shiatsu (gedeeltelijk) vanuit het aanvullende pakket. Kijk op www.zorgwijzer.nl of jou verzekeraar een behandeling vergoedt.

TARIEVEN

Het tarief voor een shiatsu behandeling van een uur bedraagt € 72, 00.

Het tarief voor een intake plus eerste behandeling bedraagt € 72, 00.

Het tarief voor een vervolg shiatsu behandeling van 1,5 uur bedraagt € 85, 00.

*Shiatsubehandelingen die korter dan 24 uur van tevoren worden afgezegd zullen helaas in rekening moeten worden gebracht.

Bedrijfsgegevens

Kvk inschrijving: 32109183

Bank: NL02 KNAB 0506 4487 03

Ik ben aangesloten bij:

De praktijk voldoet aan de eisen van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg ( WKKGZ) en aan de Wet op de geneeskundige behandelovereenkomst ( WGBO).